Salo Friends & Music Festival

Suuri kiitos!

22/08/2023
Suuri kiitos!

Historian ensimmäiset Salon Friends & Music -festivaalit juhlittiin viime viikonloppuna. Olimme iloisia nähdessämme niin monet innostuneet juhlijat paikalla pitämässä hauskaa keskenään. Meille järjestäjille paras palkinto onkin nähdä iloisia ja kohteliaita juhlavieraita - niin nuoria kuin vanhempia sulassa sovussa nauttimasta toistensa seurasta ja hyvästä musiikista. Vaikka festivaalien puitteet olisivat kuinka juhlavat, vasta ihmiset luovat tunnelman.

Kiitos kaikille teille, jotka autoitte meitä onnistumaan. Kiitos iloinen, ahkera ja joustava baari-, sali-, keittiö- ja lipunmyyntihenkilökunta. Kiitos myös te ”näkymättömät sankarit” - juomaroudarit, rekka- ja trukkikuskit, ääni- ja valoteknikot, mediayksikkö ja siistijät. Iso kiitos myös kaikille upeille esiintyjille.

Kiitoksena onnistuneista juhlista haluamme tarjota Teille hieno festivaaliyleisömme mahdollisuuden hankkia kahden päivän liput vuoden 2024 Salon Friends & Music -tapahtumaan edulliseen 59 euron hintaan koko loppuviikon ajan, sunnuntaihin 27.8. asti.

Huvitoimikunta
United Festivals Oy

* * *

Suursuosion saavuttaneet Salo Friends & Music Festivalit juhlitaan jälleen ensi kesänä! Huippuedulliset BLIND BIRD -liput Salo Friends & Music Festival 2024 -tapahtumaan on avattu myyntiin! Hanki omasi nopeasti ja varmista paikkasi ensi kesän huipputapahtumassa!

- Kahden päivän lippu (PE-LA) 59 €

BLIND BIRD -liput ovat myynnissä sunnuntaihin 27.8. klo 23.59 asti. 🕛 Pääsylippujen hintaan lisätään palvelu- ja toimitusmaksut.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiSalon kaupunkiRavintola KastuHartwall Gin Long DrinkTicketmasterUnited Festivals