Salo Friends & Music Festival

Info

LIPUNMYYNTI

Pääsyliput vuoden 2024 Salo Friends & Music Festivaleille myy Ticketmaster: www.ticketmaster.fi. Lippuja on myynnissä myös festivaalialueen porteilla (vain korttimaksu). Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelu- ja toimitusmaksut.

SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Salo Friends & Music Festivalit juhlitaan Farmoksen tontilla Salossa.

ALUEELTA POISTUMINEN FESTIVAALIPÄIVÄN AIKANA

Olemme monipuolistaneet festivaalialueen ruoka- ja juomatarjontaa sekä väliaikaohjelmaa. Toivomme sinun viihtyvän alueella koko festivaalipäivän ajan. Festivaalialueelta saa poistua päivän aikana, mutta veloitamme 10 euron suuruisen maksun palatessasi takaisin alueelle. Maksu peritään vain kerran festivaalipäivän aikana, vaikka tapahtuma-alueen ulkopuolella kävisikin usemman kerran kyseisen päivän aikana.

FESTIVAALIALUE

Saapuminen festivaalialueelle tapahtuu yhden sisäänpääsyalueen kautta. Festivaalialueen alusta on pääosin tasaista hiekkapintaa.

AUKIOLOAJAT

Yksityiskohdat julkaistaan myöhemmin.

KULJETUKSET


Bilebussien reitit:
1. Turku – Paimio - Salo
2. Aura – Kyrö – Marttila- Salo
3. Forssa – Jokioinen – Somero - Salo

Hinta 30€ menopaluu.

Reitti toteutuu jos 10/hlö reitti.
Jos ei yhteiskyyditys ei innosta voit pyytää tarjouksen omalle
ryhmällesi.

Ilmoittaudu : [email protected]

IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja.

RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla ja välttämään käteisen käyttöä.

MAKSAMINEN

Festivaalialueella on käytössä vain korttimaksut.

YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Salo siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys. Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän muovipullon. Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat), sateenvarjot sekä tuolit/istuimet. Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.

PYSÄKÖINTI

Festivaalialueella ei ole erillistä pysäköintialuetta. Salon kaduilta löytyy runsaasti pysäköintitilaa.

VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste. Tavaransäilytys ja kännykän latauspiste sijaitsevat festariportin vieressä. Kaikkea ei tarvitse kantaa mukana vaan sen voi kätevästi jättää narikkaan.

VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia Salo Friends & Music Festivalien ja järjestävän organisaation United Festivalsin markkinointikäyttöön.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 9-14.

AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu Salo Friends & Music Festivaleille työtehtäviin saapuville median edustajille. Akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaaleille.

Median akkreditointi hoidetaan sähköpostitse. Lähetäthän osoitteeseen lauri.ruotsalo (at) unitedfestivals.fi seuraavat tiedot: media, toimitus, etu- ja sukunimi, asema/työtehtävä (tapahtuman aikana), sähköpostiosoite, puhelinnumero (tapahtuman aikana), postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, saapumispäivä, lähtöpäivä, lisätiedot, esimiehen tiedot (toimituspäällikön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Akkreditointihakemus on henkilökohtainen ja hakemuksen lähettäneisiin median edustajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti tapahtumaviikolla ennen tapahtuman alkua.

PALAUTE

Haluamme kehittää tapahtumaamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta – risuja ja ruusuja. Vastaamme asiallisiin palautteisiin asiallisesti. Palauteviestien sähköpostiosoite: salofriendsandmusicfestival (at) unitedfestivals.fi

MYYNTIPAIKAT

Haemme parhaillaan ruokamyyjiä sekä muiden tuotteiden myyjiä järjestämään monipuolista tapahtumaa kanssamme. Kaikki tarjolla olevat myyntipaikat sijaitsevat tapahtuma-alueen sisäpuolella. Ota yhteyttä: myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi.

YHTEYSTIEDOT

Vastaava tuottaja
Henri Kulmala
henri.kulmala (at) unitedfestivals.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Lauri Ruotsalo
lauri.ruotsalo (at) unitedfestivals.fi

Operatiivinen tuottaja
Robert Sainio
robert.sainio (at) unitedfestivals.fi

Myyntipaikat
(Myyntipaikkojen saatavuuteen liittyvät tiedustelut.)
myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi

Palaute
salofriendsandmusicfestival (at) unitedfestivals.fi

Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut
Ticketmaster
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

Muut tiedustelut
Salo Friends & Music Festival Facebook / Messenger
www.facebook.com/salofriendsandmusicfestival

Muut tiedustelut
Salo Friends & Music Festival Instagram / Direct
@salofriendsandmusicfestival
www.instagram.com/salofriendsandmusicfestival

ALUEKARTTA

Aluekartta julkaistaan myöhemmin.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiSalon kaupunkiRavintola KastuHartwall Gin Long DrinkTicketmasterUnited Festivals