Salo Friends & Music Festival

Huippusuosittu Salo Friends & Music Festival juhlitaan elokuussa 2024!

17/01/2024
Huippusuosittu Salo Friends & Music Festival juhlitaan elokuussa 2024!

Viime vuonna huippusuosion saavuttanut uusi festivaalitapahtuma Salo Friends & Music Festival saa jatkoa! Tapahtuma järjestetään Salossa Farmoksen tontilla perjantaista lauantaihin 16.-17.8.2024. Ajankohdaltaan elokuun puoliväliin sijoittuva festivaali otettiin viime kesänä hienosti vastaan ja tapahtuma olikin miltei loppuunmyyty. Festivaalialueella nähtiinkin muun muassa useiden lähialueen yritysten henkilökuntaa viettämässä kesäpäivää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Salo Friends & Music Festivaleilla panostetaan erityisesti hyviin palveluihin, viihtyvyyteen, ruokatuotteisiin ja lisäksi tapahtuma-alue tullaan jälleen koristelemaan upeilla valotehosteilla, jotka pääsevät hienosti oikeuksiinsa elokuun hämärtyvissä kesäilloissa.

United Festivals Oy:n Henri Kulmala iloitsee, että viime vuonna hienon vastaanoton saanut tapahtuma saa jatkoa.

- "Olemme iloisia viime kesänä järjestetyn Salon Friends & Music Festivaalin saamasta positiivisesta palautteesta. Oli hienoa huomata, että tapahtumamme otettiin ilolla vastaan ja saimme yhdessä runsaslukuisen yleisön kanssa tehtyä elokuisesta tapahtumasta ikimuistoisen. Tulevaan kesään tulemme vielä vähän monipuolisemmilla ruokatuotteilla ja olemme myös muun muassa lisäämässä juomapromopisteiden määrää", kertoo Henri Kulmala.

TAPAHTUMAN KAIKKI ESIINTYJÄT ON JULKAISTU!

Salo Friends & Music Festivaleilla tullaan näkemään useita kotimaisia huippuesiintyjiä. Perjantaina 16.8. lavalle nousevat Juha Tapio, Yö & JP Leppäluoto, Vesterinen Yhtyeineen, Jannika B ja Viivi. Lauantaina 17.8. vuoronsa saavat Kaija Koo, Isac Elliot, Abreu, Anssi Kela ja Ressu Redford.

- "Esiintyjäkattaus on ensi kesänä kerrassaan mainio; on perinteisiä kaikille tuttuja artisteja kuten Kaija Koo tai Juha Tapio. Samoin on YÖ uuden laulusolistin JP Leppäluodon kanssa ja suureen suosioon noussut Vesterinen Yhtyeineen. Nuorekkuutta artistikaartissa edustaa mm. Viivi, jolla on useita listaykköshittejä tai Abreu, jonka lavashow on ainutlaatuinen. Odotamme innolla ensi kesää ja Friends & Music Festivaalia", päättää Kulmala.

KAIKKIEN PÄÄSYLIPPULUOKKIEN MYYNTI ALKAA - TARJOLLA ON MM. KAMPANJAHINTAISIA KAHDEN PÄIVÄN LIPPUJA!

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti alkaa torstaina 18.1. klo 9. Päivälippujen ja kahden päivän lippujen lisäksi tarjolla on VIP-lippu yhdelle tai kahdelle päivälle ja lisäksi herkullisen illallisen illallisen sisältävä Golden VIP -lippu. Kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä 89 euron kampanjahintaan (norm. 119 €) sunnuntaihin 21.1. asti. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiSalon kaupunkiRavintola KastuHartwall Gin Long DrinkTicketmasterUnited Festivals